Dossier Transgenderpropaganda

HET AKSIEKOMITEE

Gericht klagen voor een betere samenleving

Blijf met mij in contact via twitter en telegram: https://t.me/eschrama

Bezwaarschift "transvlag" stad Leuven van 25 mei 2023

Tekenen? Hier tekenen!

Begeleidende video:


Lukt het niet om bovenstaande document te openen? Klik dan hier voor de integrale tekst van deze brief

RESULTAAT! "transvlag" stad Leuven weggehaald op 1 juni 2023


Stadskantoor Leuven - 30 mei 2023Stadskantoor Leuven - 1 juni 2023


OPVOLGACTIE: Help mij om de defintieve verwijdering van de transvlag op de agenda van de stad Leuven te plaatsen

Het is mij  ondertussen dus gelukt om de verfoeilijke, discriminerende, hatelijke transvlag die voor het stadskantoor van Leuven hing naar beneden te halen - simpelweg door een bezwaarschrift in te dienen.


Uit de daaropvolgende correspondentie met Lies Corneillie - de schepen van wonen gelijke kansen en mondiaal beleid - blijkt dat het gemeentebestuur van Leuven in zee is gegaan met een LGBTQ-lobbygroep genaamd "UniQue - het Vlaams-Brabants Regenbooghuis" die de missie heeft om zoveel mogelijk organisaties, openbare besturen en bedrijven ervan te overtuigen om de "pride"vlag op te hangen. Zoals Leuven heeft gedaan ... (Zie hier op deze webpagina van de stad Leuven: https://pers.leuven.be/hijs-mee-de-regenboogvlag-op-17-mei


In mevrouw Corneillie (Vooruit) hebben ze duideijk een medestander gevonden voor hun propagandacampagne, waardoor het ophangen van de transvlag tot officieel beleid van de stad is gemaakt.


Nu hebben wij ontdekt dat klagen echter wél kan helpen. Als je het maar goed doet! Anders hing die lelijke regenbooglap er immers nog ...


Nu wil ik echter de volgende stap zetten om ervoor te zorgen dat deze vlag voor altijd neergehaald wordt en nooit meer wordt opgehangen. Dit kan ik doen door de kwestie van de transvlag op publieke grond op de agenda van de gemeenteraad te zetten en persoonlijk toe te lichten. Volgens de website van de gemeente heb ik daar de handtekeningen van minstens 750 inwoners van Leuven van boven de 16 jaar voor nodig (zie hier: https://www.leuven.be/initiatiefrecht).


Woon jij in Leuven? En ben je deze regenboogvlaggen overal ook zat? Vind jij ook dat het niet oké is dat een openbaar bestuur één bevolkingsgroep openlijk voortrekt boven alle andere uit naam van "solidariteit", omdat dat een verkapte vorm van discriminatie is? Teken dan mijn formulier hier - optie "tegen de transgendervlag voor het stadskantoor Leuven"


Antwoord van Lies Corneillie - schepen voor wonen, gelijke kansen en mondiaal beleid van de stad Leuven:

Iets wat de elite helemaal niet leuk vindt:

Kritische

opinie &

informatie:

HET AKSIEKOMITEE

GERICHTE ACTIE VOOR EEN BETERE TOEKOMST