project van ranst

Blijf met mij in contact via twitter en telegram: https://t.me/eschrama

Project Van Ranst

Aksiekomitee Van Ranst Nee!

GEEN NEDERLANDSE

EREDOCTORATEN

VOOR MARC VAN RANST!

Zoals jullie weten heb ik een pokkehekel aan Vlaanderens "huisviroloog" en corrupte, haatzaaidende, mediageile onzinverkoper Marc van Ranst ... In december heeft de Vrije Universiteit Amsterdam echter de ongelofelijke keuze gemaakt om Van Ranst een "ere"doctoraat te geven voor zijn "moedige communicatie". Hier heb ik natuurlijk een bezwaar op gestuurd.


Maar nu wil de Universiteit Leiden hem op 8 februari 2023 nóg een "ere"doctoraat geven!

Zie de bekendmaking van de Universiteit Leiden.


En het volgende oneredoctoraat voor Van Ranst is al aangekondigd: Op 17 oktober 2023 van de Radboud Universiteit Nijmegen. Zie de bekendmaking van de Radboud Universiteit.


Dat mag niet doorgaan! Wie wil mij helpen om de "ere"doctoraten van de universiteiten van Nederland & Vlaanderen voor Van Ranst te dwarsbomen?

Want deze enge man verdient zijn feestje niet! 🤬


Hoe:

Stap 1: We beginnen op de correcte manier: ik ga een formeel bezwaar schrijven tav. de rector/het universiteitsbestuur. Ik zal deze brief vervolgens delen, zodat mensen die deze mede willen tekenen dit kunnen doen. Vind het bezwaarschrift hier.


Stel dat we bijv. 100 handtekening onder deze brief krijgen (hoe meer hoe beter natuurlijk - en de eerste medeondertekenaars hebben zich al gemeld ✍️), dan is dat alvast een flinke publieke afwijzing van Van Ranst die de Universiteit niet zomaar naast zich neer kan leggen.


Stap 2: contact met de media, om ruchtbaarheid te geven aan het feit dat een grote groep burgers zich formeel tegen deze "eer" verzetten.


Stap 3: En als dat niet het beoogde effect heeft om de universiteit achter de oren te laten krabben, goed, dan gaan wij op 17 oktober 2023 in de persoon heibel schoppen op Marcs feestje 😁 Liefst met zoveel mogelijk andere Nederlanders & Belgen die vinden dat dit niet door de beugel kan, natuurlijk.


Maar stap #1 is dus het eerste bezwaarschrift. Da's belangrijk, want correcte procedures moeten wel gevolgd worden, anders hebben we geen been om op te staan. Dus die kun je hieronder vinden, vergeet niet te tekenen als je dat nog niet hebt gedaan! 🖌


Met stap 2 ben ik nu ook bezig: Ik heb al contact gezocht met verschillende media (maar we weten dat media niet echt geïnteresseerd zijn in kritische burgers) dus we zien of er iemand interesse toont voor de waarheid. Dat gezegd hebbende zijn we al van een ronduit "nee!" vanuit de VUA naar een persoonlijk gesprek met de Universiteit Leiden opgeschoven, dus er wordt ondertussen wél geluisterd.


En Stap 3: De uitreiking door de Radboud Universiteit op 17 oktober 2023 moet een ware volkshappening worden 😁

Nu dat mijn "lopend bezwaarschrift" gestaag op gang komt is het tijd om effect te oogsten. Dus 17/10/2023, zet 't alvast in je agenda.


Heb je ondertussen nog niet getekend? Of ken je nog iemand die wil tekenen?

Wie tekent mee? ✍️

Wil je mijn bezwaar mede ondertekenen?

 
 
 
 
 
 
Ja, ik teken!
 
 

Ter info: Enkel en alleen je naam en woonplaats zal op mijn bezwaarschrift worden vermeld. Overige info (zoals je e-mail) deel ik niet!

Wist je dat ik ook nog andere bezwaarschriften heb lopen?

Vind mijn andere bezwaarschriften hier, bij het Aksiekomitee!

Iets wat Marc helemaal niet leuk vindt

Kritische

opinie &

informatie:

Dingen die Marc helemaal niet leuk vindt

Nieuws, of:

Wat er tot nu toe is gebeurd:

Nieuwsbericht over mijn gesprek met de decanen van de faculteiten Geneeskunde en Global Affairs & Governance van de Universiteit Leiden op woensdag 22 februari 2023


Beste medeondertekenaars van mijn bezwaarschrift tegen de "eredoctoraten" voor Marc van Ranst,


Dit wordt een korte update. Ik ben namelijk net weer thuis van mijn trip naar Leiden, waar ik mijn gesprek met het universiteitsbestuur heb gehad.


Hoewel ik niet had verwacht dat ik tijdens dit gesprek met deze hoogstaande leden van het Nederlandse ouwejongens-krentebroodcircuit daadwerkelijk iets tastbaars zou bereiken, bleek het uiteindelijk toch een interessant en nuttig gesprek, aangezien ik de heren professoren er toch toe heb kunnen bewegen om in te zien - en zelfs toe te geven - dat Van Ranst toch niet de geweldige held is die ze dachten dat hij was, dat hij inderdaad fouten heeft gemaakt! De eerste fikse deuk in het professioneel imago van Van Ranst is dus al geslagen ...


Ook bleek het dat zij zich als bestuurders van de universiteit ondertussen beseffen dat ze een gigantisch probleem hebben, aangezien ze zelf al merken dat er steeds meer Nederlanders zijn die hun boodschap gewoon niet meer willen geloven. En dat is een groot probleem als je een medische wetenschapper bent die volledig afhankelijk is van het blind vertrouwen van je patiënten!


Wat dat betreft was het - geloof ik - toch een zekere openbaring voor deze heren om eens persoonlijk tegenover een overtuigd "antivaxxer" en "complotdenker" te zitten en tot hun stomme verbazing te ontdekken dat dit een normaal persoon is die niet met fakkels en een hooivolk op komt dagen (zoals de media het angstbeeld natuurlijk schetst) maar die daadwerkelijk weet waarover hij spreekt en die zijn gedachten en bewijsvoering op een logische en kalme manier onder woorden kan brengen.


Al met al was het een goede stap vooruit op mijn campagne om de universiteiten ervan te overtuigen om met deze onzin op te houden! En om Van Ranst geen “ere”doctoraten meer toe te kennen. Na mijn gesprek met de decanen van de Uleiden geloof ik meer dan ooit dat dit doel realistisch is en binnen handbereik ligt.


Ik zal later nog een iets uitgebreider bericht schrijven over wat er precies in Leiden gezegd en gebeurd is en wat er nu nog verder op het programma staat, zowel vanuit de Universiteit Leiden als vanuit het Aksiekomitee. De strijd is immers nog lang niet gestreden!

Ook zal ik proberen om een transcriptie uit te schrijven van de opname die ik heimelijk van dit gesprek heb gemaakt, zodat je straks zelf precies kunt lezen wat er gezegd is - transparantie, weet je wel!


Ken jij nog mensen die nog niet hebben getekend? Dan heb ik hun handtekening ook nodig! Vergeet niet dat de volgende ceremonie alweer aangekondigd is en dat mijn bezwaarschrift daarom ook gewoon open blijft om getekend te worden, terwijl ik bezig ben om mijn volgende bezwaar te schrijven aan de Radboud Universiteit. Ken je dus iemand die nog wil tekenen? Teken dan hier ✍️


Wil je ondertussen op de hoogte blijven van het interessantste, belangrijkste of ronduit bizarste nieuws recht uit de Volksrepubliek Nederland 🇻🇳, zoals mijn bezoek aan het VN-propagandamuseum in Den Haag (voorheen het Museum voor Onderwijs Museon, nu “OnePlanet”), met veel op kinderen gerichte propaganda over het eten van insecten, de huidskleurmuur, de afschaffing van Homo Sapiens die blijkbaar vervangen is door de cyborg “Homo Creatus” en VN-tafelvoetbal 🇺🇳 … Je kunt het allemaal hier vinden op Telegram en op Twitter.


Nogmaals dank voor je steun! 🙂

Erik Schrama

Tekenen? Hier tekenen!

Opname van mijn gesprek met de decanen van de Universiteit Leiden

Om toch een beetje bewijs te leveren van het feit dat ik daadwerkelijk doe wat ik zeg dat ik doe (in tegenstelling tot de dames & heren politici van Nederland en België) heb ik hieronder mijn audio-opname van mijn gesprek met de decanen van de Universiteit Leiden beschikbaar gemaakt. Transparantie! Noemen we dat.


Sorry voor de bar-slechte kwaliteit van de opname, maar ik had mijn recorder heimelijk in mijn boekentas verstopt, dus de opname is niet altijd even duideijk. Ik ben ondertussen o.a. aan het kijken of ik de ruis op kan klaren en ook ben ik tussen de bedrijven door bezig met een transcriptie van wat er gezegd is - zodat je het na kan lezen. Maar aangezien dat een tijdrovend rotwerkje is, zullen we daar nog even op moeten wachten ...

Bezwaarschift Universiteit Leiden van 30 januari 2023

Tekenen? Hier tekenen!

Uitnodiging van de Universiteit Leiden, ontvangen op 09 februari 2023

Antwoord van de Universiteit Leiden, ontvangen op 3 februari 2023

Bezwaarschift Vrije Universiteit Amsterdam ingediend op 13 november 2022

Antwoord ontvangen op 19 december 2022

Dit vindt je misschien ook interessant:

BEN JIJ HET REGIME VAN RUTTE & CO OOK ZO ZAT?

WIL JIJ OOK WEER EEN NORMALE NEDERLANDSE GEMEENSCHAP?

WIL JIJ PERSOONLIJKE VERANTWOORDELIJKHEID TERUGBRENGEN IN DEN HAAG?

Bezoek dan www.democ.nl - Lijst Erik Schrama

Omdat onze versleten democratie een herstart nodig heeft!

Omdat Nederland geen nieuw splinterpartijtje nodig heeft, maar persoonlijke verantwoordelijkheid!

Zodat wij samen onze versleten democratie nieuw leven in kunnen blazen.

Help je mij om samen Nederland een nieuwe kans te geven?


Bezoek de Lijst Erik Schrama op www.democ.nl

VOOR DEMOCRATIE, VRIJHEID EN NEDERLAND

Ben jij de corruptie, hypocrisie & Marxistische dwangmatigheid van de EU ook zo zat? Bezoek dan ook zeker deze pagina:

DE EUROPESE REFORMPARTIJ

Rechts, conservatief, ethisch, Europees

AKSIEKOMITEE VAN RANST NEE

PROJECT VAN RANST