Dossier Israël

HET AKSIEKOMITEE

Gericht klagen voor een betere samenleving

Blijf met mij in contact via twitter en telegram: https://t.me/eschrama

Iets wat de elite helemaal niet leuk vindt:

Kritische

opinie &

informatie:

Open brief aan het EP tegen het hijsen van de Israelische vlag (en alle andere vlaggen van niet-EU-landen) aan of bij EU-gebouwen


Tekenen? Hier tekenen!

Lukt het niet om bovenstaande document te openen? Klik dan hier om de tekst online te lezen ...

ANTWOORD van MEP'er Clare Daly (onafhankelijk) op mijn open brief aan het EP tegen het hijsen van de Israelische vlag (en alle andere vlaggen van niet-EU-landen) aan of bij EU-gebouwen


ANTWOORD van MEP'er Fulvio Martusciello (Forza Italia) op mijn open brief aan het EP tegen het hijsen van de Israelische vlag (en alle andere vlaggen van niet-EU-landen) aan of bij EU-gebouwen. Waarmee ik hem hierbij nomineer voor Idioot van de Week!


Formele klacht aan de Europese Commissie over het schenden van het Verdrag van Maastricht door een verklaring van beleid te doen op het gebied van buitenlands beleid & defensie, wat buiten de competenties van de Commissie ligt.


Formele klacht aan de Europese Raad over het schenden van het Verdrag van Maastricht door een verklaring van beleid te doen op het gebied van buitenlands beleid & defensie, wat buiten de competenties van de Commissie ligt.


Stompzinnig antwoord van de Europese Raad op mijn klacht over het schenden van het Verdrag van Maastricht door een verklaring van beleid te doen op het gebied van buitenlands beleid & defensie, wat buiten de competenties van de Commissie ligt.


Melding en "petitie van één man" gericht aan de Belgische Kamer van Volksvertegenwoordigers over het schenden van het Verdrag van Maastricht door de Europese Commissie door een verklaring van beleid te doen op het gebied van buitenlands beleid & defensie, wat 100% een beleidsveld van de lidstaten is. Zie hier.


Open brief aan de 2e Kamer tegen het hijsen van de Israelische vlag op het Binnenhof


Tekenen? Hier tekenen!

HET AKSIEKOMITEE

GERICHTE ACTIE VOOR EEN BETERE TOEKOMST