wat_is_er_aan_de_hand_in_australie


NL | 24/09/2020 | door ERIK

#6: WAT IS ER IN VREDESNAAM AAN DE HAND IN AUSTRALIË?


"Wat is er op dit moment in vredesnaam aan de hand in Australië?" Het is een vraag die ik mij echt afvraag als ik de beelden zie die elke dag weer uit dat land komen...


Want vind je het niet vreemd dat er in verschillende Australische steden (en in de andere staten dan Victoria, om precies te zijn, omdat dat de deelstaat is die nu praktisch in staat van beleg is - die nu dus "bezet gebied" is) dagelijks weer massademonstraties en protestmarsen plaatsvinden met mensen die spandoeken en borden omhoog houden waarop dingen staan als: “Vrij Victoria! Wij staan met jullie!” Dit is niet iets dat je normaal gesproken ziet in een democratische rechtsstaat, niet in een échte democratische staat, dat mensen de straat op moeten gaan om te protesteren tegen de hardhandige bezetting van een van hun eigen deelstaten door hun eigen regering, die openlijk, zonder excuses te maken en op een zeer hardhandige manier mensen hun rechten afpakken om, wel, eigenlijk alles te doen wat bij het normale leven hoort.


Dat is namelijk wat er nú namelijk gebeurt: De Australische deelstaat Victoria (inclusief, maar niet alleen, de miljoenenstad Melbourne) bevindt zich op dit moment in een effectieve staat van bezet. Het is bezet gebied. Op een hele werkelijk, reële, tastbare manier is Victoria van de ene op de andere dag in een facistische dictatuur veranderd. En denk niet dat ik aan het overdrijven ben! Er zijn ondertussen immers mensen gearresteerd enkel omdat zij wilden gaan protesteren. De bekendste hiervan is een zwangere vrouw die in haar eigen huis door de politie werd gearresteerd! Waarom? Omdat zij op facebook een berichtje had geplaatst dat ze van plan was om in haar eigen gemeente tegen de lockdown te gaan protesteren! Laten wij dat eventjes herhalen: Dus in haar eigen huis gearresteerd omdat ze een berichtje op sociale media had geplaatst! Denk daar een goed over na en vertel mij dat dit de acties zijn van een dictatoriale regering die het eigenlijk onkies vindt dat burgers zo maar voor hun rechten op mogen kunnen komen ...


Laten wij even kijken wie de hoofdschuldigen hiervan zijn: Dit gebeurt trouwens allemaal onder het toeziend oog van de commissaris van politie van de staat Victoria (maar trouwens ook een hoop andere politici die lijdzaam hebben toegekeken) - een man die openlijk heeft gezegd dat “protesteren illegaal is” in Victoria en dat demonstranten, zoals hij het zelf stelde: “are batshit crazy” … Hier hebben we dus een politiechef die openbaar durft te zeggen dat hij vindt dat demonstranten “compleet gestoord” zijn (en dat is de nette vertaling!).


Dit is waarschijnlijk ook waarom we hebben kunnen zien hoe demonstranten in hun gezicht zijn geschopt door politieagenten, omdat ze aan het protesteren zijn. Omdat politiegeweld beter is dan vrijheid van meningsuiting. In ieder geval volgens de politiechef van Victoria en de huidige regering van de Volksrepubliek Australië.


Natuurlijk is dat nog niet alles, aangezien wij ondertussen ook hebben gezien hoe mensen door de politie tot moes worden geslagen omdat ze geen masker ophebben, zelfs als ze een briefje van de dokter hebben waarop staat dat ze hiervan zijn vrijgesteld, omdat het dragen van een masker ernstige schade zou kunnen aanrichten met hun gezondheid. Dus ja, de gezondheid van de mensen wordt moedwillig vernietigd, zowel door ze in elkaar te slaan als door gewoon het doktersvoorschrift te negeren, om hun gezondheid te redden!

Dat is je overheid die voor je zorgt, toch?


Zo hebben we ook allemaal al die Australische gezien die door een politieagent gewurgd werd (de man had zijn gehandschoende handen om haar nek!) omdat ze weigerde om een masker op te doen, hoewel ze een briefje van de dokter had die haar hiervan vrijstelde!


We hebben ook gezien hoe protestmarsen werden bestormd en zijn neergeslagen door politieagenten bewapend met ploertendoders en schilden en waterkanonnen. Net zoals we dat in Den Haag hebben gezien, waar de ME bergen eer en glorie op zichzelf hebben geladen door pensionado’s en dames die in de weg staan met de gummiknuppel te bewerken.


We hebben gezien hoe demonstranten in de ribben werden gestompt waarna ze in wachtende politiebusjes werden gesleept door vechtjassen in politieuniform.


We hebben gezien hoe oudere dames door een troep politie-pestkoppen worden gearresteerd voor de verschrikkelijke misdaad van het zitten op een bankje in het park in de zon.


We hebben zelfs gezien hoe kleine kinderen, zo jong als 8 jaar oud, door politieploegen uit hun huis zijn ontvoerd, omdat ze ervan verdacht worden om covid te hebben, waarna ze in een wachtend politiebusje worden gesleept om onderworpen te worden aan een gedwongen en invasieve test. Maakt niet uit dat de ouders dit niet willen, dat het meisje zelf zo hevig met de politieagenten worstelt dat zij haar fysiek van de grond moeten tillen en haar de straat op moeten slepen, omdat zelfs een kind van acht begrijpt dat wanneer de politie bij jou thuis verschijnt en eist dat je nu onmiddellijk met ze meekomt, dat dat nóóit iets goeds kan betekenen! En het maakt ook niet uit dat kinderen praktisch immuun zijn voor dit virus, wat een feitje is dat we al sinds februari weten, trouwens.


En dan zijn er natuurlijk nog de basismaatregelen die er in dat deel van Australië nu van kracht zijn, waarvan een van de engste en ergste zonder twijfel de huisarrestregel is. Die simpelweg inhoudt dat je niet het recht hebt om meer dan 500 meter van je eigen woning te begeven, als je niet door de politie opgepikt wilt worden. Dit betekent in de praktijk dat de hele bevolking van deze steden en dorpen en gemeentes in Victoria (inclusief de miljoenenstad Melbourne) onder permanent huisarrest is geplaatst. Wat is immers 500 meter? Dat haal je al makkelijk als je naar het einde van de straat loopt … Nu, samen met het politiegeweld, in combinatie met de verplichte contacttracing door middel van persoonijke ID-codes (wat gelukkig nóg niet verplicht is in Nederland en België, hoewel het in vele delen van de wereld al is ingesteld, zoals Ierland en Australië en - natuurlijk – China), samen met het feit dat de politie in Australië van deur naar deur gaat om te kijken of mensen wel binnen blijven en niet naar buiten gaan (wat mij, toen ik dit voor het eerst hoorde, onmiddellijk aan de beginscène deed herinneren van de verfilming van 1984, waar de zwarte helikopter van de Gedachtenpolitie voor Winstons raam hangt om te kijken wat hij aan het doen is), samen met de willekeurige arrestaties van demonstranten, waar mensen met een zwarte zak (een zogenaamde “spit hood”, oftewel een “spuugkap”) over het hoofd worden afgevoerd, waar zelfs kinderen in politiebusjes verdwijnen, op basis van een frauduleus stuk pseudowetenschap; samen met de plotse aanwezigheid van eenheden van Chinese “VN-politie” op de straten van Melbourne (hoewel je ze ook al kan vinden op de straten van Italië, Servië, Zuid-Afrika, Ghana, Zambië, Parijs en de lijst aan landen en steden waar de Chinese politie al te vinden is gaat door …), samen met de plotselinge aanwezigheid van ME-troepen die zó overdreven zwaar uitgerust en zwaar bepantserd zijn dat ze eruit zien alsof ze net uit een tweederangse sciencefictionfilm zijn gestapt en die (hebben we ook opgemerkt) vaak niet eens enige vorm van identificatie als politie dragen (zoals een politieteken of -logo, naamplaatjes, rangtekens of zelfs de afbeelding van een verdomde kangoeroe, in het geval van Australië, of een Haagse Rêgah, in het geval van Den Haag!) voorbij het feit dat ze je inelkaar zullen rammen met hun gummiknuppels en je in een van hun wachtende busjes zullen slepen als je het zelfs maar in je hoofd haalt om ze aan te durven spreken.


Begrijp je nu waarom ik dit “een staat van beleg” noem en waarom ik heb gezegd dat Victoria op dit moment bezet gebied en feitelijk een fascistische dictatuur is? Het ziet ernaar uit dat de Australische overheid echt niets heeft geleerd van hun toch vrij lange en treurige geschiedenis van het negeren van andermans rechten. Het enige verschil is: Toen waren het de Aboriginals en de illegale immigranten die ontdekte dat ze in dit zuidelijk “land of the free and the brave” ineens geen rechten meer hadden, nu is het echter iedereen, ongeacht kleur, taal of afkomst. De enige die aan de dans kunnen ontspringen, zijn zij die de politieke connecties hebben. Want wat wij hier in Nederland hebben gezien met het uitbundige huwelijk van onze eigen minister van justitie en veiligheid (die ondanks het feit dat hij zijn eigen regels straalweg heeft genegeerd gewoon zijn post heeft mogen houden) geldt in de rest van de wereld ook: Coronaregels gelden enkel en alleen voor de 99% van de bevolking die geen enkele politieke invloed bezit.En waarom? Om de verspreiding van een virus te bestrijden dat geen echt effect heeft op 99,94 procent van de wereldbevolking, anders dan een snotneus en een dag of twee in bed. Een virus dat tegelijkertijd zo besmettelijk en zo dodelijk is als de gewone griep. En die andere 0,06%, trouwens, die wél hieraan zijn overleden (ook al weten we dat die cijfers óók veel hoger dan de werkelijkheid zijn, omdat artsen, gezondheidsinstanties en ministeries met de cijfers hebben lopen knutselen) had makkelijk vermeden kunnen worden als de overheid zijn hersens eens had gebruikt en een beetje had voorbereid, door, bijvoorbeeld, patiënten die aan het herstellen waren van covid niet tussen de oude mensen in rusthuizen te steken om weer bij te komen en hun krachten weer op te doen. Ja, dat was echt een briljant idee! Laten we zoveel mogelijk ouwe mensen blootstellen als mogelijk; en vooral die al in woonzorgcentra zitten, omdat we weten dat dat toch al de mensen met een fragiele gezondheid zijn. Fantastisch idee. Eigenlijk is het zo’n dom idee, dat het praktisch gelijkstaat aan massamoord. En de politici, de ministers van volksgezondheid en eerste ministers en premiers en al die soortgelijke wezens die verantwoordelijk zijn voor het niet voorbereiden van bejaardenhuizen op de mogelijkheid van een epidemie (wat iets is dat elke jaar weer langskomt, laten we dat ook niet vergeten!) verdienen het om voor de rechter te worden gesleept en in ieder geval de volgende tien jaar achter de tralies door te brengen voor hun daden van criminele nalatigheid.


Dus dit is wat er vandaag gebeurt: Mensen worden met een zwarte zak over hun hoofd politiebusjes ingetrokken om gedwongen medische procedures te ondergaan. Dat is uiteindelijk wat een coronatest is, vooral die waar een staaf zo ver je neus in wordt geschoven dat het praktisch je hersens bereikt. Terwijl tegelijkertijd die mensen die daadwérkelijk risico lopen moedwillig aan dit virus zijn blootgesteld door een overheid (of, om precies te zijn: overheden, in het meervoud) die het waarschijnlijk wel best vinden dat er nu een hoop minder ouden van dagen aanwezig zijn, aangezien pensioenuitkeringen immers zo’n enorme verliespost zijn op het staatsbudget ... DUS, binnen één jaar is het gelukt om het Gemenebest Australië (“the Commonwealth of Australia”) te transformeren in de Democratische Volksrepubliek Australië. En net zoals alle andere communistische staten is deze ook “democratisch” en “voor het volk” enkel in naam. Natuurlijk hebben wij al gezien dat het niet slechts Australië is waar al deze schijt zich voltrekt. Overal in de wereld hebben de fascisten hun gezichten laten zien; en de politie heeft (over het algemeen) duidelijk laten zien voor wie zij écht werken. In ieder geval in de meeste landen van de wereld, inclusief Australië en Nederland. Treurig, niet? Nu is het motto van de Nederlandse politie al sinds een aantal jaar “waakzaam en dienstbaar”, wat eigenlijk een kopie is van het Amerikaanse “to serve and protect”, omdat we dat op TV hebben gezien en we vinden dat de politie ook zo’n lekker klinkend slogan moet hebben, weet je wel! Het is echter duidelijk geworden dat we ze eerst hadden moeten vragen: “waakzaam en dienstbaar, voor wie, precies?” “To serve and proctect, who?” Wij dachten namelijk dat zij bedoelde: “dienstbaar aan het volk, de mensen, de gemeenschap, het recht, de wet”. Maar het blijkt dat het “dienstbaar aan de 1%” was.


Dus, zelfs al lijkt het erop dat Victoria, meer dan enig ander land in de wereld buiten Noord-Korea of de Chinese Volksrepubliek, in een slechte herhaling van 1984 lijkt klem te zitten, is dit niet iets dat zich enkel in Australië voltrekt: In Nederland hebben we relletjes gezien tussen betogers en de politie, zelfs tot op het punt waar de geheime politie, die een rotgewoonte hebben om demonstranten uit de menigte op te pikken en hun wachtende politiebusjes in te slepen, door een groep boze burgers van het veld af en in de beschutting van hun busje werden gejaagd.


Ondertussen sluipt in België de geheime politie door de steden, met als enige taak om boetes van 250 euro uit te delen aan iedereen die zij ervan verdenken dat zij hun masker niet correct dragen … In Duitsland hebben we gezien hoe een vrouw door een team zware jongens van de politie werd gearresteerd omdat zij zich éxact aan de regels hield, die op dat moment inhielden dat je enkel je masker moest dragen als je je niet aan de antisocial distancing kon houden. Het feit dat zij door de straat rondliep met een meetlint van 1,5 meter om andere mensen uit de weg te houden, hield de Polizei echter niet tegen om haar in een wachtende politieauto te slepen terwijl de toekijkende menigte “Wir sind das Volk” scandeerde. Wat, voor zij die dat niet weten, dezelfde leuze is die de Oostduitsers riepen toen ze door de Berlijnse Muur heen braken. Tegelijkertijd wordt er in Ierland al een “digitaal gezondheidspaspoort” uitgerold dat angstaanjagend veel op de sociale krediet-app lijkt dat in communistisch China wordt gebruikt, zonder welke app, zo heeft de Ierse overheid duidelijk laten weten, je simpelweg niets kan doen: Je kan niet naar school gaan, je kan geen benzine voor je auto kopen, je kan de bus niet nemen, je kan zelfs geen boodschappen doen in de buurtsuper. En natuurlijk vervalt je “groene status” zodra je ‘em hebt behaald, aangezien je “groene status” na een maand of twee automatisch in "oranje" verandert, zodat je jezelf aan constant doorgaand onderzoek moet onderwerpen als je je groene status wilt houden en wilt vermijden dat je in de situatie terecht komt waarin je uit alle publieke en privéruimtes buitengesloten wordt, zoals winkels en alle openbare faciliteiten waar jij als belastingbetaler elk jaar voor betaalt.


Natuurlijk zijn dit slechts een páár voorbeelden van het machtsmisbruik door de politie in de wereld. Deze mensen wier taak het is om de mensen van het land te beschermen, maar op de een of andere manier is het deze politieagenten gelukt om het ingewikkeld “dubbeldenken” voor elkaar te krijgen dat “mensen beschermen” gelijkstelt met “mensen een schop recht in het gezicht geven” en “je plicht voor je land doen” gelijkstelt met “kinderen in wachtende busjes slepen om gedwongen en invasieve medische procedures te ondergaan, waarbij een scherp object zo diep hun neus in wordt geschoven dat het praktische een hersensonde is”.


Maar het is niet enkel Victoria dat ondertussen in een slagveld is veranderd tussen de machten van het fascisme en de vrijheid. Je kan zien hoe dezelfde strijd over de hele wereld wordt uitgevochten. Maar toch voornámelijk in Australië en Europa, waar de overheden echt hun best doen om zulke basisburgerrechten te beperken als het recht om vrij te protesteren, het recht om vreedzaam samen te komen, het recht om te organiseren, het recht om je mening te geven, maakt niet uit hoe tegenstrijdig die met de officiële partijlijn is. Zelfs nu dat de zeer geanticipeerde, zeer gevreesde, zeer gehypede Europese Tweede Golf niet meer dan een hobbel bleek te zijn, hebben de verschillende Grote Leiders in spe al de tweede Tweede Golf aangekondigd, of is het de Derde Golf, of de oorspronkelijke Tweede Golf, maar met vertraging, misschien omdat zelfs het virus ondertussen verward is en niet meer weet wat er nu verdomme aan de hand is … Nu dat het virus duidelijk aan het aflopen is, duidelijk op de terugtocht is van zijn verovering van planeet Aarde door middel van een “pandemie” die uiteindelijk zo ernstig is gebleken als een uitzonderlijk zwaar griepseizoen, hebben de verschillende overheden van Europa al nieuwe maatregelen aangekondigd.


Maatregelen waarvoor? Om wat precies tegen te houden? En wat zijn deze maatregelen die wij kunnen verwachten? Wel, in de troonrede die hij vorige week heeft voorgelezen (die, zowel we allemaal weten, eigenlijk door de premier wordt geschreven, maar door de koning wordt voorgelezen, wat, om precies te zijn, het enige werk is dat hij moet doen voor zijn meer dan bovengemiddelde salaris) heeft onze Grote Leider al aangekondigd dat de Nederlandse regering in de krijgsmacht wil investeren, om “met een tweede pandemie of een externe shock” om te kunnen gaan ...


Geeft dat je niet bijna een hartaanval? Rutte (juist, diezelfde man die ons vertelde dat wij “gewoon onze bek moeten houden") die zegt dat hij meer soldaten nodig heeft voor een “tweede pandemie of externe schok” in 2021. Is dat wat de toekomst voor ons inhoudt? Zullen we volgend jaar soldaten op straat zien in Nederland, misschien wanneer onze Grote Leider Mark officieel bekend maakt dat de 2e Kamerverkiezingen tot nader order worden uitgesteld omdat “wij onze veiligheid met betrekking tot de coronapandemie niet kunnen garanderen tijdens een landelijke verkiezing”. Nu denk je misschien: Nee, dat kán toch niet in Nederland? Wij zijn, uiteindelijk, toch een vrij, democratisch land? Maar aan de andere kant: Alles wat tot nu toe is gebeurd in ons land en in de wereld, inclusief het politiegeweld, inclusief de leugens, de propaganda door de media en het continu aanwakkeren van paniek en angstgevoelens onder de bevolking, had je vorig jaar gedacht dat dat wél ooit in ons land zou kunnen voorkomen? Ik kan denk ik al raden wat je antwoord hierop is …


Het lijkt er dus op dat het nu al gepland is dat de dingen in 2021 alleen nog maar erger zullen worden, als de regering van een Europees land zijn bevolking officieel laat weten dat we kunnen verwachten dat het leger zal worden ingezet om met “een tweede pandemie of externe schok” om te gaan. Kunnen we in 2021 verwachten om soldaten op de straten van Europa te zien, die iedereen arresteren die het in zijn hoofd haalt om een stap buiten zijn huis te nemen, of ze gewoon afschieten natuurlijk, aangezien dat uiteindelijk het doel is waarvoor soldaten getraind worden … Vind je dit doemscenario toch nog ongelofelijk vinden? Vergeet dan niet dat de regering van Madrid ondertussen al “logistieke steun” heeft gevraagd van het Spaanse leger om de verspreiding van het virus te bestrijden.


Zo ziet het er toch naar uit dat het niet énkel de Australiërs zijn die niets van hun rottige geschiedenis hebben weten te leren.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ESCHRAMA.com