the_corona_strain


NL | 31/08/2020 | door Erik

General Panic Studios proudly presents:

THE CORONA STRAIN.


Poster gemaakt op vrijdag 31 juli 2020, als sarcastische "ode" op de zelfbenoemde "hoofdviroloog"van België, wier voorspellingen van doem en ondergang er telkens weer ver naast hebben gezeten en die er duidelijk meer plezier in heeft om vóór de camera te staan dan in een laboratorium, maar om de een of andere reden nog steeds mensen heeft die naar hem luisteren ...


Dank je wel dat je deze poster even bekeken hebt. In tegenstelling tot de journaalrobots van de gevestigde orde zie ik het belang wél in van een tegengeluid, dus als je het eens bent met wat ik hier zeg, dan hoor ik graag van je, maar ook als je het óneens met mij bent, dan hoor ik óók graag van je. Zo ontdekken wij samen namelijk wat wél waar is en wat niet; en wat pure fantasie is, op een logische en objectieve manier, in plaats van ons over te geven aan het algemeen gevoel van paniek en doem dat volgens de officiële kanalen België in zijn grip heeft.


Als je net als ik kritisch bent over de paniek die door de media en de politici van dit land wordt verspreid en ook het soort persoon bent dat bereid is om zijn/haar eigen onderzoek te doen (en het feit dat je deze poster zojuist hebt bekeken die de draak steekt met de onzin in dit land wijst er sterk op dat je dat inderdaad bent!), kijk dan ook zeker eens op de pagina van Het Verzet & vergeet ook zeker niet om de petitie te ondertekenen om onze kinderen dit jaar weer naar school te laten gaan!

General Panic Studios proudly presents: The Corona Strain

ESCHRAMA.com