escape_from_antwerp


NL | 28/07/2020 | door Erik

General Panic Studios proudly presents:

Escape From Antwerp


In elkaar gezet op dinsdag 28 juli 2020, in reactie op het nieuws van het op slot gaan van Antwerpen, inclusief het instellen van de eerste nachtklok in de stad sinds de Tweede Wereldoorlog.


Mijn eerste gedachte toen ik het nieuws hoorde, was onmiddellijk dit idee: Het langverwachte deel 3 in Kurt Russell's Escape from (vul hier naam in)-trilogie. Het begon met Escape from NY, daarna kwam Escape from LA en nu is er eindelijk Escape from Antwerp. Laten we hopen dat dit voor eens en altijd de laatste aflevering in de serie is!


Dank je wel dat je deze poster effe bekeken hebt. In tegenstelling tot de journaalrobots van de gevestigde orde zie ik het belang wél in van een tegengeluid, dus als je het eens bent met wat ik hier zeg, dan hoor ik graag van je, maar ook als je het óneens met mij bent, dan hoor ik óók graag van je. Zo ontdekken wij samen namelijk wat wél waar is en wat niet; en wat pure fantasie is, op een logische en objectieve manier, in plaats van ons over te geven aan het algemeen gevoel van paniek en doem dat volgens de officiële kanalen België in zijn grip heeft.


Als je net als ik kritisch bent over de paniek die door de media en de politici van dit land wordt verspreid en ook het soort persoon bent dat bereid is om zijn/haar eigen onderzoek te doen (en het feit dat je deze poster zojuist hebt bekeken die de draak steekt met de onzin in dit land wijst er sterk op dat je dat inderdaad bent!), kijk dan ook zeker eens op de pagina van Het Verzet & vergeet ook zeker niet om de petitie te ondertekenen om onze kinderen dit jaar weer naar school te laten gaan!

ESCHRAMA.com