ENP Nederlands

DE EUROPESE

NATIONALE PARTIJ

Europa's nieuwe generatie!

Vrijheid, directe democratie, Europese samenwerking, Euronationalisme + eurokritisch en onafhankelijkheid ... #ENP

Vrij Europees nieuws:

VLAD PUTIN VALT OEKRAÏNE BINNEN - IS DIT EUROPA'S BESLISSENDE MOMENT? | "FREEDOM MEPS" EISEN AFTREDEN VAN ONGEKOZEN EU-"PRESIDENT" VON DER LEYEN WEGENS WEIGERING OM DE PFIZER-SMS'JES TE OVERHANDIGEN | ENGELAND BEVRIJDT ZICHZELF: BRITS MP JOHNSON KONDIGT EINDE CORONAMAATREGELEN IN HET VK AAN | IS DIT HET EINDE VAN DE EUROPESE DEMOCRATIE? EU VOORZITTER VERHOFSTADT KONDIGT ELITAIRE "EUROPESE FEDERATIE" AAN | MEEST GEHATE PREMIER IN DE GESCHIEDENIS VAN NEDERLAND, "DEMISSIONAIRE" RUTTE BLIJFT NL REGEREN | NIEUWE FINANCIËLE CRISIS OP KOMST: EUROINFLATIE + TORENHOGE PRIJZEN + HUIZENBUBBEL | OPLOSSING: RESHORING, STOP EURO'S DRUKKEN & EUROPA'S ECONOMIE EERST! | ROTTERDAM: POLITIE GEBRUIKT SCHERP WAPEN TEGEN BURGERPROTESTANTEN | NL: RUTTE GEDWONGEN AF TE TREDEN, MAAR RUTTE HOUDT NIET OP MET REGEREN | POLITIEGEWELD IN AUSTRALIË, GRIEKENLAND, FRANKRIJK, ITALIË, WAAROM WEIGEREN "ONZE" POLITICI DIT TE VEROORDELEN? | EUROPESE ACCOUNTANT KAREL PINXTEN STEELT EU BELASTINGGELD EN KOMT ERMEE WEG | EU LEENT 806,9 MILJARD EURO OP FINANCIËLE MARKTEN VOOR VAGE "GROENE & DIGITALE TRANSITIE" | EUROPEES PARLEMENT HEEFT INFORMELE DISCUSSIE OVER DIRECTE EU BELASTINGEN OM DEZE "NEXTGENERATIONEU" LENING TE KUNNEN AFBETALEN | ENP OPRICHTER PRAAT OP RADIO SALTO (AT5) | EUROPEES PARLEMENT STEMT VOOR FEL BESTREDEN CORONA "GEZONDHEIDS"-PAS EN SCHEPT DAARMEE EEN PRECEDENT VOOR GELEGALISEERDE DISCRIMINATIE IN EUROPA, OP BASIS VAN DE STAAT VAN JE GEZONDHEID | TERWIJL DE EU PRAAT OVER SOLIDARITEIT, BETALEN EU VEELVERDIENERS 0% INKOMSTENBELASTING | VS, CHINA & RUSLAND BOUWEN RUIMTESTATION OM TERUG TE GAAN NAAR DE MAAN EN MARS, EN WAT DOET EUROPA? | 80% VAN EUROPESE CORONA "REDDINGSPAKKET" VAN 806.9 MILJARD EURO BESTEMD VOOR VAAG GEDEFINIEERDE "GROENE & DIGITALE TRANSITIE" DOELEN | WIST U DAT HET EUROPEES PARLEMENT ELKE MAAND MILJOENEN EURO'S VERSPILT DOOR 4 DAGEN LANG VAN BRUSSEL NAAR STRAATSBURG EN WEER TERUG TE VERHUIZEN?

Europa 2022:

Dit kan toch beter?

GELOOF JIJ NOG IN EEN BETER EUROPA?

WIJ WEL ... #ENP

OP DIT MOMENT IS ER NIET ÉÉN  POLITICUS OF POLITIEKE PARTIJ IN EUROPA DIE WIL VECHTEN VOOR VRIJHEID, DEMOCRATIE EN ÉCHTE EUROPESE SAMENWERKING. TOT NU TOE #ENP | @ENP_PNE


vind & volg ons ook op facebook, twitter en telegram: https://t.me/nederlandserepublikeinsepartij

GELOOF JIJ NOG IN DEMOCRATIE?


WIJ WEL ... #ENP

GELOOF JIJ NOG IN SAMENWERKEN?


WIJ WEL ... #ENP

GELOOF JIJ NOG IN VRIJHEID, DEMOCRATIE, MENSENRECHTEN

EN DE NOODZAAK VOOR EEN STERK, VERENIGD EUROPA?  EEN SIMPELE VRAAG.

WE WEL. WIJ GELOVEN ERIN.

OMDAT DAT DE PRINCIPES ZIJN VAN DE EUROPESE NATIONALE PARTIJ

De Europese Nationale Partij is een nieuwe Europese politieke "startup" met het doel om de disfunctionele E.U. te hervormen, door het de evolutie te geven die het nodig heeft: Tot een democratische Europese confederatie, die Europa in staat stelt om samen te werken om grootse doelen te bereiken, maar zonder de unieke kulturen en talen van Europa te verliezen!

Maar om dat te doen hebben wij jouw hulp nodig!

WORD LID van de Europese Nationale Partij

 
 
 
Vol lidmaatschap (22 euro)
Lid, verlaagd tarief (9 euros)
Proeflidmaatschap (gratis)
 
 

IN WEINIG WOORDEN


Als je de ENP in een paar woorden zou samenvatten, welk zouden dat dan zijn?

#1 Euronationalistisch #2 rechts van het midden 3# pro-Europees #4 sociaal conservatief #5 pro-taal & cultuur #6 pro-euro #7 Europese naties binnen het kader van een Europese (Con)Federatie #8 Pro-nationaal: een Europa der Naties, niet een Europa van Regio's #9 Natuur & milieu #10 Vrijheid #11 Anti-globalistisch #11 Anti-Amerikaans (#YankeeGoHome) & anti-communistisch #12 Anti-imperialistisch #13 Anti-neokolonialistisch #14 Anti-neolibaal #15 Voor directe democratie #16 Pro-referenda #17 Pro-Europese taal & kultuur #18 Anti-separatistisch 19# Pro-democratisch #20 Europa Eerst!


WAT BETEKENT HET OM LID TE WORDEN VAN DE ENP?

In tegenstelling tot de het huidige regime dat de EU regeert geloven wij nog in directe democratie: dat elke burger van Nederland en België de kans moet krijgen om actief aan de Europese politiek mee te doen. Wij geloven dat politieke participatie voor iedereen toegankelijk moet zijn (in plaats van de hermetisch gesloten ouwejongensclub die het nu is) en dat het belangrijk is om een fijnmazig netwerk te bouwen. Daarom hebben wij ervoor gekozen om ons lidmaatschap goedkoop te houden!


Wat betekent het om lid te worden?

  • Dat je de kans krijgt om jouw ideeën bij te dragen aan de beleidsvorming van onze partij.
  • Dat je een stem krijgt op onze ledenvergaderingen.
  • Dat we je op de hoogte houden via onze nieuwsbrief en dat we je regelmatig - maar vrijblijvend - zullen vragen om in actie te komen om ons te helpen om onze doelen te realiseren.
  • Dat je zo goed als je kunt meewerkt aan de missie van de Europese Nationale Partij.
  • Dat je verkiesbaar kunt staan voor de ENP; en dus ook een kans krijgt om in de Tweede Kamer of het EP te komen!
  • Dat jouw contributie zal helpen om Nederland én Europa weer vrij en democratisch te maken!


Enthousiast? Natuurlijk! Vul dan het formulier in en kies de optie die het beste bij je past: "Vol lidmaatschap", "Lidmaatschap, verlaagd tarief" (voor studenten, onder 20, +65, leraren en defensiepersoneel) of "Gratis proeflidmaatschap", dan sturen wij je een bevestiging met alle nodige informatie om jouw lidmaatschap compleet te maken. Ondertussen bescherm wij je data en delen wij deze nooit met derde partijen. Ook laten we geen cookies achter op je computer of telefoon. Want dat is ook onze belofte!


WIL JE DE MISSIE VAN DE EUROPESE NATIONALE PARTIJ STEUNEN?

DAT KAN!

Geloof jij ook dat Europa samen sterker staat?

Vind jij ook dat het tijd is om op te houden met het spelen van politieke spelletjes, maar dat we samen moeten gaan werken om de agressieve ambities van China, de V.S. en Rusland tegen te gaan?

Geloof jij ook dat Europa grootse doelen kan bereiken, als we maar van de corrupte politici & de bureaucratie af zouden kunnen komen? Zoals een mens op Mars zetten ;-)


Wil je meehelpen aan het succes van onze missie om ons continent vrij, democratisch en onafhankelijk te maken? Of wil je simpelweg een onafhankelijke pro-Europese stem steunen die een eerlijke behandeling wil voor de talen, culturen en mensen van Europa?


Steun ons dan! Hoe kun je dit doen?


Optie 1: Meld je aan als een lid (door middel van het formulier boven)

Optie 2: Doe een kleine persoonlijke gift! HOE? Door deze link hier.


DANK JE VOOR JE HULP!


WAAR GELOOF JIJ IN?

Geloof jij ook dat effectieve Europese samenwerking belangrijk is?

Geloof jij ook dat Europa verenigd & écht democratisch moet zijn?

Geloof jij ook dat directe democratie de enige manier is waarop Europa bestuurd moet worden?

En dat de leiders van Europa direct gekozen moeten worden, niet aangesteld?

En dat jij een echte stem moet hebben over de toekomst van Europa?

Wil jij de EU herstellen, door 'sui generis' & '2-speed Europe' met zijn opt-outs en uitzonderingen af te schaffen?

Ben jij het ermee eens dat corruptie in de EU uitgeroeid moet worden en dat belastingeuro's niet langer verspild mogen worden?

Denk je dat Europa vrij, verenigd en sterk moet zijn tegen de agressieve ambities van autocratische landen als China, de V.S. en Rusland?

En dat onze Europese talen, culturen en tradities op prijs gesteld moeten worden en beschermd moeten worden?

Besef je je dat een verenigd & coöperatief Europa fantastische doelen zal kunnen bereiken?

En dat wij onze eigen problemen eens moeten gaan oplossen, in plaats van altijd maar op anderen te vertrouwen?

Maar je gelooft niet in de radicale linkse en rechtse ideologieën die de Europese politiek hebben overgenomen?

Kortom: Geloof jij dat Europa een toekomst heeft?


LET OP: DIT PROGRAMMA WORDT REGELMATIG BIJGEHOUDEN EN UITGEBREID, DUS CHECK REGELMATIG TERUG!

HET EUROPEES NATIONAAL MANIFEST

oftewel: wat willen wij eigenlijk bereiken?

DE HOOFDPUNTEN | voor het volledig programma, zie hier


#1 | EEN EUROPESE CONFEDERATIE: Een vrijwillige bond van coöperatieve Europese staten, met een gekozen Europese president, een duidelijke begrenzing van machten en taken, een kleine overheid, democratische & parlemantaire controles, een gesimplificeerde en gestroomlijnde coöperatieve structuur; en meer. Inclusief: een Europese gekozen president, een Europese confederale regering (in plaats van de Commissie), een Europees parlement met wetgevende macht, een Europese Senaat (in plaats van de Raad) en een duidelijke scheiding van de macht tussen het nationale en het Europese overheidsnivo.


#2 | EEN EUROPESE GRONDWET: Door Europeanen, voor Europeanen.


#3 | DUIDELIJKE EUROPESE GRENZEN

Geen globalisme of "pan-Europees" euro-imperialisme dat helemaal tot diep in Rusland en Afrika strekt, maar puur Europese Eenheid & Samenwerking gelimiteerd tot de naties van Europa, met lokale directe democratie.


#4 | EEN DIRECT GEKOZEN EUROPEES PRESIDENT

Gekozen door het volk voor het volk, niet de heersende elite.


#5 | EEN EUROPESE DEFENSIE binnen EEN EUROPEES COLLECTIEF VERDEDIGINGSVERDRAG

Waarom afhankelijk blijven van het Amerikaanse leger? Waarom nog langer de bezetting tolereren van Europese bodem door Amerikaanse en Russische soldaten? Laat Europa haarzelf verdedigen!


#6 | EEN EINDE AAN "2-SPEED EUROPE" - EUROPA OP TWEE SNELHEDEN

De regels moeten in gelijke mate op iedereen van toepassing zijn. Zonder uitzonderingen.


#7 | EERLIJKE EN TRANSPARANTE EUROPESE FINANCIËN

Geen "verplichte solidariteit" meer. Geen gedwongen herverdeling van de Europese financiën meer. Geen gigantische EU-leningen door de EU aan zichzelf gegeven. Geen ingeburgerde corruptie in Brussel & Straatsburg meer.


#8 | HET HOOFD(STEDELIJK) PROBLEEM

Een oplossing voor het probleem van de maandelijkse verhuizing van het EP en de verspilling van geld, tijd en moeite die hierbij komt kijken: Kies je plek! Onze oplossing: Brussel.


#9 | EEN EUROPA VAN NATIES, NIET REGIO'S

Wij vechten voor de talen, kulturen en volkeren van Europa. Dus geen opdelign van de kaart van Europa op basis van het Heinekenplan.


#10 | EEN NIEUWE EUROPESE TAAL VOOR HANDEL, POLITIEK EN WETENSCHAP

Laten wij een oplossing vinden voor de communicatieproblemen van Europa; en laten wij onszelf onafhankelijk maken van Anglosaxisch America.


#11 | LOKALE, DIREKTE DEMOCRATIE

Geen elitaire top-down politiek vanuit de Brussels ivoren toren meer. Het moet grass-roots vanuit de basis zijn, of helemaal niets!


#12 | ECONOMIE: OPEN GRENZEN IS NIET HETZELFDE ALS TOTALE LIBERALISATIE

Laten wij een eind maken aan het waanzinnig, globalistisch, neoliberaal economisch beleid van de EU, dat ervoor heeft gezorgd dat wij nu niet in staat zijn om voor onszelf te zorgen; maar laten we beginnen om de schade te repareren.


#13 | PERSOONLIJKE VRIJHEID: HET IS JOUW LICHAAM

Wij zijn niet Rood China of de VS. Het recht om te weigeren om iets in je eigen lichaam in te laten spuiten is een van onze fundamentale principes.


#14 | "NEE" TEGEN DE BIG PHARMA MULTINATIONALS, MAAR NONPROFIT-VACCINS GEMAAKT IN, DOOR EN VOOR EUROPA

Vaccins zijn veel te belangrijk om uit te besteden. Europese medicatie dient op nonprofitbasis geproduceerd te worden in Europ.


#15 | VRIJHEID VAN MENINGSUITING, GEEN CENSUUR, MAAR RECHT OM TE PROTESTEREN

Wij staan voor een vrij Europa! Daar hoort het recht bij om het oneens te zijn met de meerderheid.


#16 | TERUG NAAR DE VRIJHEID, OPEN INTERNE GRENZEN EN DE NORMALITEIT

Nooit meer een soviet-achtig systeem van interne paspoorten voor de EU, nooit meer QR-codes, CST's, pas sanitaires... Maar open interne grenzen!


#17 | "NEE" TEGEN DE TOTALE DIGITALISATIE VAN DE GEMEENSCHAP

Allse op de cloud zetten is geen oplossing voor het democratisch deficiet van Europa. Computers zijn gereedschap, geen levensstijl.


#18 | EEN EUROPESE CENTRALE INLICHTINGENDIENST & EUROPOL ALS EEN "EUROPESE FBI"

Wij moeten ons verdedigen tegen buitenlandse terreur, bemoeinis, spionage en cyberaanvallen. Dit is één manier hoe.


#19 | EUROPA ALS EEN RUIMTEMACHT

Wil jij echt dat de VS, China & Rusland het zonnestelsel overnemen?  to take over the solar system? Tijd voor Europa om zich et ontwikkelen tot een onafhankelijke ruimtemacht!


#20 | WIJ ZIJN EUROPEANEN, TIJD OM TE STOPPEN MET BANG ZIJN EN ONZE EUROPESE IDENTITEIT TE OMHELZEN!

Europa is de PR-oorlog aan het verliezen door haar besluiteloosheid, slechte voorbeeld en hypocrisie. Wat er ook gebeurd blijven wij echter allen bewoners van dit werelddeel, samen. Daarom is het tijd om in te zien dat wij gemeenschappelijke belangen en waarden delen.


#21 | EUROPA ALS EEN NIEUWE WERELDMACHT

Door de keuze te maken voor een losse maar coöperatieve Europese Confederatie kan Europa het cultureel, technologisch en democratisch middelpunt van de wereld worden!


#22 | VOOR NEDERLAND & BELGIË: EEN STERKERE POSITIE VAN HET NEDERLANDS IN EUROPA

De Nederlandse overheid heeft jarenlang geen enkele interesse gehad in de Nederlandse taal & cultuur. Europa kan echter alleen werken als een confederatie van Europese landen met hun eigen taal. Dat betekent dat het de taak moet zijn van elk land om zijn taal zo goed mogelijk te steunen, om zo de culturele rijkdom van Europa in stand te houden. Dat betekent ook dat de Nederlandse overheid beter zijn best moet doen om de Nederlandse taal een sterkere positie in Europa te geven.


Voor het volledig programma, zie hier

EEN KORT WOORDJE ...

Het was het begin van 2021 toen ik een telegramgroep begon die gewijd was aan het verkennen en verklaren van de geschiedenis en werking van de EU, omdat ik ontdekte dat veel Europeanen eigenlijk bar weinig weten over de EU - ook al is het de plek waar we wonen!


Begin 2022 besloot ik deze puur informatieve groep om te vormen tot wat ik toen de Europese Vrijheidspartij - of EFP - noemde, omdat ik merkte dat hoewel +/- 90 procent van Europa's nationale wetten in Brussel & Straatsburg worden gemaakt, noch het Europees Parlement noch de Commissie erg geïnteresseerd lijken te zijn in het vechten voor democratie en burgerrechten (zoals we hebben gezien in de "hellejaren" van 2020-2021-2022). We krijgen een hoop gebakken lucht te horen, maar weinig daadwerkelijk resultaat. Zo is de Europese Vrijheidspartij ontstaan.


De jaren 2020 - 2021 - 2022 hebben laten zien hoe Europa heeft gefaald: Toen Italië getroffen werd door het mysterieuze virus uit China sloot Europa haar binnengrenzen, in plaats van onze Italiaanse broeders en zusters te helpen. Daarna heeft de EU hard gewerkt om het sluiten van de grenzen te stroomlijnen en een ongekend intern paspoortsysteem in te voeren, terwijl ze de andere kant opkeek toen Europese staten ingrijpende beperkingen van de burgerlijke vrijheden invoerden en buitensporig politiegeweld en discriminerende praktijken tegen hun eigen burgers begonnen toe te passen (zoals Letland dat niet-gevaccineerde verkozen parlementsleden verbood te stemmen of zelfs maar te spreken in zijn parlement, de Saeima; maar ook de Nederlandse regering die actief fraude pleegde met burgers met buitenlandse voorouders tot het punt waarop de premier moest aftreden; en daarna gewoon weer opdook. ... en nog veel meer flagrante voorbeelden van moderne Europese autocratie). Tot overmaat van ramp hebben de twee jaar durende lockdowns, het sociale isolement en de beperkingen geleid tot de vernietiging van onze economische en geestelijke gezondheid. Niet dat dat goed was om mee te beginnen, als gevolg van +/- 20 jaar neoliberale economische zelfmoord. Dit is dus waarom het de Europese Vrijheidspartij werd genoemd: 1) NOOIT meer lockdowns, verplichte maskers en gezondheidsbeperkingen! 2) Directe democratie in Europa, dat wil zeggen een DIRECT VERKIEZENDE president! 3) Economische, politieke en militaire onafhankelijkheid voor Europa - niet langer neoliberale uitbesteding van alles, waardoor we 100% afhankelijk zijn van de VS, Rusland en China.


In september 2022, toen we onze eerste leden aantrokken en onze jonge organisatie verder uitbouwden, werd - voor zowel praktische als ideologische redenen - besloten om onze naam te veranderen in de Europese Nationale Partij.


Maar al vóór 2021 probeerde ik een manier te vinden om "de EU te repareren", omdat ik altijd het potentieel van Europa als een kracht voor goed in de wereld heb gezien. Deze drang om de Europese Droom te redden werd gemotiveerd door mijn diepe teleurstelling over de lage morele kwaliteit van Europa's politieke leiderschap, evenals de toestand van Europa in het algemeen en de Europese beweging in het bijzonder: Het lijkt er immers op dat de pro-Europese politiek is overgenomen door radicale politieke amateurs die denken dat je de mondiale overheersing en actieve inmenging van China, de VS en Rusland het hoofd kunt bieden door hen op alle mogelijke manieren te paaien. Mensen die oprecht lijken te geloven dat je het huidige gebrek aan enige vorm van echte democratie in Europa kunt oplossen door de Europese landen in stukken te verdelen, door het culturele erfgoed van Europa te nivelleren tot een generieke, grijze Euro-slush, en door iedereen gewoon sneller mobiel internet te geven. Ik spreek uit ervaring, want ik ben (kortstondig) lid geweest van verschillende federalistische en pro-Europese groeperingen, met onbevredigende resultaten, omdat deze groeperingen meer geïnteresseerd zijn in de modieuze zaak van "sociale rechtvaardigheid" dan in Europese democratische hervorming of politieke, economische & militaire onafhankelijkheid. Uiteindelijk was ik gewoon te veel een vrijheidslievende "rechtse" havik, die niet helemaal paste tussen de "pan-Europese" duiven die schijnen te geloven dat de EU perfect is en Europa helemaal tot in Noord-Afrika en Rusland zou moeten reiken ... Niet voor mij.


In plaats van me bezig te houden met triviale zaken, wil ik in de Europese beweging een stroming op gang brengen die zich bezighoudt met het herstel van de grondslagen van onze Europese democratie: Een democratisch, vrij, verenigd en sterk Europa, geleid door Europeanen die echt iets om Europa geven!


Dit is een zeer korte inleiding tot het ENP. Ik hoop echter dat het u heeft geïnteresseerd om meer te weten te komen over onze beweging voor de democratische evolutie van Europa: De Europese Nationale Partij.- Erik Schrama

BEN JIJ RUTTE & CO OOK ZO ZAT?

EEN DEMISSIONAIR KABINET DAT IN SCHANDE IS GEVALLEN, MAAR TOCH GEWOON DOORREGEERT? NEE!

EEN KONING DIE OP VAKANTIE NAAR GRIEKENLAND GAAT TERWIJL HEEL NEDERLAND THUISBLIJFT? NEE!

EEN EU DIE SOLIDARITEIT EIST, MAAR WEIGERT INKOMSTENBELASTING TE BETALEN? NEE!

EEN VLIEGTUIG VOL MET NEDERLANDERS DAT WORDT NEERGESCHOTEN, TERWIJL DE REGERING NIETS DOET? NEE!

EEN COMMISSIE DIE ALS EEN JUNTA DE EU REGEERT MAAR DOOR NIEMAND GEKOZEN IS? NEE!


Is dat echt alles wat wij van onze regering mogen verwachten? NEE! Hoog tijd voor échte democratie in Nederland & Europa!


Daarom hebben wij de ENP opgericht: Omdat de Nederlandse staat nodig gesaneerd moet worden.

Het is hoog tijd voor een herstart van ons land! Want samen kunnen wij onze versleten democratie nieuw leven inblazen.

Strijd jij met mij mee om samen Nederland & Europa een nieuwe kans te geven?


WANT WAT WIL JIJ NU EIGENLIJK VOOR NEDERLAND?

Word lid van de Europese Nationale Partij

VOOR DEMOCRATIE, VRIJHEID EN NEDERLAND IN EUROPA

WIJ HEBBEB JOUW HULP HARD NODIG!

HEB JIJ OOK TALENT? WORD DAAROM VRIJWILLIGER!

Wij zoeken enthousiasitelingen om ons bij te staan in onze missie voor een beter, eerlijker Europa:


Communicatiemanager

Sociale-mediamanager

Fondsenwerver

IT- & Websitebeheerder

Persmanager

Gemeenschapsmanager

Uitbreidingsmanager

Beleidsschrijver

Legaal / Juridisch expert

Meer ...


Staat jouw specialistie of interesse of expertise hier niet tussen, maar wil je wel aan het succes van de Europese Nationale Partij bijdrage en denk je dat je 't verschil kunt maken?

Neem dan nu contact met ons op om te zien hoe jij kunt helpen!


INTERESSE? Heb jij een vaardigheid die je bij wilt dragen aan de ENP? Of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via erik@schama.com

ENP

Europese Nationale Partij

Europe's nieuwe generatie!

Let's reconquer Europe for freedom,direct democracy & commons sense! Let's Make Europe Great Again! #MEGA